The best project, you'll ever work on is YOU!

 

Weet je niet waar je moet beginnen en vind je het lastig om gemotiveerd te blijven tijdens het trainen?
Dan is Personal Training ideaal voor jou!
Bij FMM hebben wij ervaren Personal Trainers die je graag helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen. 

Je werkt aan het behalen van je persoonlijke doelen en naast jouw wensen en doelen ontvang je een trainingsschema, je gaat één of meerdere keren per week onder begeleiding trainen. Een training kan bestaan uit een circuittraining waarbij kracht in combinatie met het duurvermogen op de proef worden gesteld óf je kiest voor krachttraining waar je de focust zet op één spiergroep. Ben je herstellende? Dan is er een aangepaste training voorbereid die je ondersteunt tijdens het herstel van een ingreep of blessure.

Maar wat zijn de voordelen en kosten van een Personal Trainer bij FMM nu precies?
De voordelen van FMM:

✔️ Trainen in alle rust in een privé studio
✔️ Persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer
✔️ Coaching op het gebied van training en voeding

Voor de kosten verwijzen wij jou naar de 'TARIEVEN' knop of neem contact met ons op.

Personal training voor vrouwen

Veel vrouwen vinden het prettiger en kiezen daarom bij voorkeur om met een vrouwelijke Personal trainster te trainen. Want vrouwen hebben nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft je menstruele cyclus invloed op je training, maar ook een eventuele zwangerschap/ontzwangerschap of overgang. Ze ervaren vaak meer herkenning, begrip en minder schaamte bij een vrouwelijke personal trainster. 

Duo Training

Samen sporten met je buddy! Tijdens de duo trainingen kun je elkaar ondersteunen en motiveren. Tijdens de circuit trainingen worden jullie individuele vooruitgang bijgehouden en zal FMM uitdagende doelen stellen waar jullie samen tijdens de energieke trainingen naar toe werken. Als duo krijg je tevens een mooie korting. Kijk hiervoor bij de tarieven.

Groepstrainingen

De groepstraining, is altijd een feestje.

Elke week wordt er een nieuwe training samengesteld. In een groep van maximaal 5 personen steun je elkaar en kom je er samen sterker uit! De swingende trainingen waar het accent ligt op de balans tussen uithoudingsvermogen en kracht. Iedereen is welkom zich aan te sluiten bij de FMM Workout Team.

Op aanvraag is het ook mogelijk om een bootcamp te boeken met een groep vrienden of collega’s, bijvoorbeeld om te werken aan teambuilding.

The Young Ones!

Bij FMM vinden wij het belangrijk dat er ook speciaal aandacht is voor kinderen en jongeren. Op een spelende wijze helpen wij hen te werken aan hun zelfvertrouwen en weerbaarheid. Tijdens 'The Young Ones' trainingen wordt hier aan gewerkt. Met bokstrainingen en circuit trainingen zorgen wij er samen voor dat de 'young ones' beter hun grenzen kunnen verleggen, in staat zijn om hulp te vragen maar ook om beter om te kunnen gaan met tegenslagen en voor zichzelf en of anderen durven op te komen. Als aanvulling hierop willen wij 'the young ones' graag kennis laten maken met mindfullness. Hierdoor leren ze om beter naar zichzelf te luisteren en zich er bewuster te worden van patronen. Zo leren wij ze om te reageren op een manier die goed is voor hen.

Bent u een school? Kinderdagverblijf? of Buitenschoolse opvang? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een clinic bij u op school.