Coach, trainer, motivator and supporter! Aangenaam!

Melissa Corina Willems

Mijn naam is Melissa Corina Willems (‘1995), moeder van 2 kindjes en kom uit Rotterdam. Als ex-militaire bij de Koninklijke Landmacht en gediplomeerde Sport en bewegingsleider, heb ik nu mijn eigen bedrijf (FMM) FocusMindsetMotivate als personal trainster. Daarnaast verplaats ik mij op verschillende locaties als bokser. Ik vind het leuk om nieuwe locaties te zien, te werk te gaan met verschillende bokser en nieuwe mensen te leren kennen. Zelf doe ik wedstrijden en is mijn doel om hogerop te komen.

Als coach begeleid ik klanten uit verschillende doelgroepen (zowel jong volwassenen, moeders, zwangere, kinderen en ouderen) naar het doel waar zij naar toe willen streven. Of het nu gaat om het fitter worden, zelfvertrouwen krijgen, sterker worden, afvallen of het verbeteren van sport en beweging prestaties.
Mijn werk bestaat uit verschillende soorten trainingen, dat zijn 1 op 1 trainingen, kleinschalige of grote groeplessen waarbij fitness of boksen/kickboksen gegeven word ongeacht de doelgroep (kinderen, jong volwassenen, ouderen etc.)
Met mijn ervaring en 4 jaar aan scholing breng ik ook hen naar een hoger niveau.
Momenteel zit ik nu 10 jaar in de sport branche als militair moest je fysiek sterk staan, conditioneel sterk zijn en mentaal. Hindernis banen, parachute springen, tankbanen marcheren etc.
Ik vind het fysieke en mentale welzijn van de mens erg belangrijk. Met mijn kennis en ervaring over het menselijk lichaam en over beweging weet ik mensen te motiveren om hun fysieke en mentale weerbaarheid te versterken.

'Het beste project waar je ooit aan gewerkt hebt ben JIJ'