Coach, trainer, motivator and supporter! Aangenaam!

Melissa Corina Willems

Mijn naam is Melissa Willems. Ik ben een boks en fitness trainer. Boksen en algemeen sporten zijn al mijn hele leven mijn passie. Als ex-militair (2011 begonnen) bij de koninklijke landmacht en gediplomeerde sport en bewegingsleider, heb ik geleerd hoe ik mijn passie en opgedane kennis met elkaar kan combineren in mijn trainings- sessies en heb ik mijn eigen bedrijf opgezet als personal trainster. Daarnaast verplaats ik mij (vanwege wedstrijden) op verschillende locaties als bokser. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe locaties te zien en te werk te gaan met verschillende niveau boksers.

 

Ik heb in mijn leven veel tegenslagen gekend. Ik ben een alleenstaande moeder van 2 kindjes en ben vaak gevallen. Daarbij moet ik niet alleen opstaan maar moet ik opstaan met beide kinderen op mijn schouders. In de militaire dienst heb ik veel geleerd, gezien en ontwikkeld. Het allerbelangrijkste wat ik geleerd heb in mijn leven, is dat je in je geest en mind rust moet hebben voor je weer nieuwe keuzes maakt. Boksen heeft mijn leven veranderd en zoveel meer rust gecreëerd. Ik ben me ervan bewust hoe belangrijk het is, om dagelijks met je mentale als fysieke gezondheid bezig te zijn. Hoe je je passie weer terug kunt vinden en weer vertrouwen krijgt in de toekomst. De strijd blijven aangaan met mezelf, mijn gedachten, gevoelens en emoties. Het kunnen blijven ontladen van negatieve energie hebben ervoor gezorgd dat ik de focus er weer bij had om alles weer op te pakken en mijn doelen voor ogen te blijven zien.

Naast het geven van mijn trainingen, haal ik mijn energie uit het coachen, trainen en motiveren van andere mensen! Dit doe ik door het geven van fitness en boks- sessies (padstrainingen).

Wil jij werken aan je motivatie, positieve mindset en doorzettingsvermogen?
Wil je leren om je eigen mannetje te staan? en je eigen grenzen leren aan te geven? Of ze juist zoeken en verleggen? Wil jij je (weer) veilig voelen? En door je angst heen leren bewegen? Met je frustratie, agressie en of emotie aan de slag gaan?

 

Wil je van je verslaving af? Meer zelf inzicht creëren? En bepaalde patronen leren doorbreken? Werken aan een vaste dagelijkse structuur en routine? En tegelijkertijd bezig zijn met je gezondheid en conditie op te bouwen?

Dan ben je bij FocusMindsetMotivate (FMM) op het juiste adres!

 

Waarom sporten?

Sporten algemeen is goed voor de gezondheid van het menselijke lichaam.
Fysieke inspanning zorgt voor de aanmaak van geluks- hormonen en antistress stofjes in ons brein. Daarnaast is ons menselijk brein zo ingesteld dat het continue reageert vanuit overlevingsmechanismen. Sporten zorgt voor een betere conditie, meer spierkracht, een gezonde leefstijl, een goede nachtrust en een minder hoge medische consumptie.
Sporten verkleint namelijk het risico op een groot aantal aandoeningen als hart- en vaatziekten, obesitas, osteoporose en beroertes.

 

Waarom boksen?

Het is wetenschappelijk bewezen dat boksen tot één van de sporten behoort die jouw topfit maakt. Het is veel meer dan alleen tegen een boks zak slaan. Je traint niet alleen je lichaam maar ook je uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, hand-oog coördinatie en behendigheid.
Boksen is één van de sporten waarbij je het snelst je totale fitheid opbouwt en mobiliseert het je onder en bovenlichaam. Boksen is een sport waarbij je snel zweet en in een uur al honderden calorieën zult verbranden. Dit hangt natuurlijk wel af van de intensiteit waarmee je bokst, het soort oefening, je startniveau en gewicht. Boksen helpt je bij het ontstaan van grip in je leven.

 

Laten we aan de slag gaan!
De boks- en of fitness sessies worden altijd op maat aangeboden en na aanleiding van een kennismaking/intake word met elkaar gekeken waar in de hoeveelheid sessies samen aan gewerkt gaat worden. Ik sluit hierbij aan bij de hulpvragen die er op dat moment zijn.

Naast reguliere boks- sessies ben ik ook beschikbaar voor het oppakken van (jeugd) reclasseringstrajecten. Zo heb ik bijvoorbeeld ook ervaring in het werken vanuit voorwaardelijk opgelegde agressie-regulatie trainingen (vanuit de militaire dienst).

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een traject bij mij?
Maak dan gauw een afspraak en join the FocusMindsetMotivate Family!

‘’The best project you’ll ever work on is YOU!’’