Personal training voor bedrijven.

Leer je collega kennen,

Geestelijk en lichamelijk een uitlaatklep!

Trainingen voor teamontwikkeling, teambuilding, bewustzijn en veel plezier!

Sporten met collega's op locatie of bij ons op locatie.

Een gezond lijf is een gezond bedrijf!
Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf.
FMM levert personal trainers voor grote en kleine bedrijven.
Onze taak is om uw medewerkers de middelen, trainingen en aandacht te geven die ze nodig hebben om te ontwikkelen en te groeien.


Wij helpen uw medewerkers door ze te coachen en fysiek te begeleiden in voeding, beweging, lifestyle en gezondheid.
Bedrijfs- trainingen bij FMM zijn geschikt voor iedereen en kunnen worden afgestemd. Er kunnen programma's worden gemaakt om algemene gezondheid en fitheid, gewichtsbeheersing, burn-out, depressie en blessures aan te pakken en te verbeteren.

 

Boksen, HIIT, kracht, conditie of fitness circuit trainingen kunnen zo worden gepland dat uw personeel de beste training van de stad krijgt.
Onze samenwerking is niet alleen gericht op het coachen van uw medewerkers maar ook om hiermee als zakelijke partner uw bedrijf indirect te ondersteunen in de ontwikkeling en groei.

 

Men hoeft daarnaast niet eerst naar huis in de file te staan om fit te worden, FMM komt naar jouw werk toe! of is het mogelijk met de gehele team bij ons aan het werk te gaan. Materialen nemen we zelf mee en zal de training uitdagend genoeg zijn voor iedereen.

 

Wilt u uw medewerkers de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan een bedrijfs- training? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier