Padstraining boksen en kickboksen voor jong en oud!

Wil je jezelf tot het uiterste drijven, heb je meer coaching nodig of wil je als beginnende of gevorderde (kick)bokser je stoot- en traptechnieken aanscherpen? Dan is een padstraining geschikt voor jou.

 

- Padstraining is geschikt voor mannen en vrouwen.

- Doelgericht trainen: effectief en efficiënt.

- Combinatie van kracht en conditietraining.

- Je leert verschillende (kick)bokstechnieken

- Geen fysiek contact.

- Voor elk gezondheidsniveau geschikt.

 

Padstraining is een 1-op-1 workout waarbij de trainer de pads (stoot-, trapkussens) draagt en de sporter hierop verschillende stoot-, trap en knietechnieken laat uitvoeren. Tijdens een padstraining wordt er aandacht besteedt aan de techniek, mindset, uithoudingsvermogen en hand- oogcoördinatie. 

 

Wil jij je techniek verbeteren, even helemaal losgaan, of een nieuwe, effectieve vorm van trainen uitproberen?

 

Lijkt jou het leuk om een 1-op-1 Padstraining mee te maken en ben jij woonachtig in Rotterdam of omstreken? Maak dan kennis met FocusMindsetMotivate!

 

Voorafgaand wordt gekeken naar de doelstellingen van de training, zodat er hierop aanpassingen gedaan kunnen worden. 

 

Dus of je doel nou is om te leren boksen of kickboksen, het verbeteren van je algehele conditie of een oplaad momentje na een serieuze werkweek. De intensiteit, het niveau en de sfeer van de training zal hierop aangepast worden. Zo krijg jij een Padstraining volledig op maat!

 

Wist je dat..

Een padstraining helpt bij meer zelfvertrouwen, bewustzijn, stabiliteit, innerlijke verbinding, overzicht, structuur, stevigheid, gezonde emotieregulatie of verlichting van traumagerelateerde klachten.

 

De meeste van onze leden voelen zich tijdens en na de sessies; bewuster, lichter, steviger, aanweziger, prettiger, rustiger, krachtiger, helderder, vrijer en meer verbonden met zichzelf.

 

IS PADSTRAINING IETS VOOR JOU?

Heb jij behoefte om onder onze begeleiding met jezelf aan de slag te gaan?
Zijn er gebeurtenissen, ervaringen, oude pijnen, vraagstukken, thema’s, emoties, overtuigingen of patronen die je afremmen, belemmeren of vastzetten? 

Wil jij je verder groeien, ontwikkelen, zowel in je persoonlijke leven als op professioneel vlak?

Dan kan onze hulp een effectieve, nuttige en wezenlijke bijdrage leveren.

 

HEB IK ENIGE BOKSERVARING NODIG?

Nee, je hebt echt geen enkele bokservaring, eigen bokshandschoenen, een goede conditie of kennis van welke vechtsport dan ook nodig om te kunnen beginnen.  Sterker nog, voor de meeste cliënten geldt dat ze nog nooit gebokst hebben en dat ze nog nooit aan vecht- of verdedigingssporten hebben gedaan.

 

 

***Bent u een school? Kinderdagverblijf? of Buitenschoolse opvang? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een therapeutische boks/kickboks clinic bij u op locatie.