Bokstherapie voor jong en oud!

Bij FMM vinden wij het belangrijk dat er therapeutisch aandacht is voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. FMM zet therapeutisch boksen en fysieke oefeningen in combinatie met verdiepende gespreksvoeringen in, als vaste onderdelen van de behandelingen.

Door de combinatie van doen, bewegen, voelen en ervaren kan jij jouw gewenste doelen behalen, tot jezelf komen en positiever door het leven gaan. Tijdens de sessies werken we hier gericht aan. Het kan bijvoorbeeld gaan over meer zelfvertrouwen, bewustzijn, stabiliteit, innerlijke verbinding, overzicht, structuur, stevigheid, gezonde emotieregulatie of verlichting van traumagerelateerde klachten.

Bij FMM Bokstherapie ligt de nadruk op het onbewuste gedrag, de lichaamshouding, de manier van bewegen en aanwezige fysieke spanningen. Het geeft daarnaast inzichten in de eventuele blokkades, patronen, overtuigingen, aanpassingen, onzekerheden, reflexen, emoties of overlevingsstrategieën. Die zouden bijvoorbeeld tijdens een gesprekstherapie onderbelicht kunnen blijven. 

Bij FMM laten we je kennismaken met specifieke therapeutische werkvormen vertaald uit het boksen. Daar gaan we mee aan de slag. Je doet fysieke en ervaringsgerichte oefeningen om meer beweging, inzichten, rust of erkenning en bewustwording te creëren rond je persoonlijke thema’s.

De meeste van onze cliënten voelen zich tijdens en na de sessies; bewuster, lichter, steviger, aanweziger, prettiger, rustiger, krachtiger, helderder, vrijer en meer verbonden met zichzelf.

 

IS BOKSTHERAPIE IETS VOOR JOU?

Heb jij behoefte om onder onze begeleiding met jezelf aan de slag te gaan?
Zijn er gebeurtenissen, ervaringen, oude pijnen, vraagstukken, thema’s, emoties, overtuigingen of patronen die je afremmen, belemmeren of vastzetten? 

Wil jij je verder groeien, ontwikkelen, zowel in je persoonlijke leven als op professioneel vlak?

Dan kan onze hulp een effectieve, nuttige en wezenlijke bijdrage leveren.

 

HEB IK ENIGE BOKSERVARING NODIG?

Nee, je hebt echt geen enkele bokservaring, eigen bokshandschoenen, een goede conditie of kennis van welke vechtsport dan ook nodig om met de methodiek Bokstherapie te kunnen beginnen.  Sterker nog, voor de meeste cliënten geldt dat ze nog nooit gebokst hebben en dat ze nog nooit aan vecht- of verdedigingssporten hebben gedaan

 

 

***Bent u een school? Kinderdagverblijf? of Buitenschoolse opvang? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een therapeutische clinic bij u of bij ons op locatie.

Personal training Kids

Losse les.................................€20,- (30min)

10 rittenkaart........................€185,-

20 rittenkaart........................€350 (3mnd)