Personal training bij FMM!


Bij onze Prive Gym bent u van harte welkom met u kind als daarvoor geen oppas is.
Onze prive gym is afgeschermd en niet beschikbaar voor leden.
Deze gym is dan ook ideaal voor klanten die niet graag gezien willen worden en in alle rust hen training willen krijgen.

FMM is een professioneel bedrijf die jou begeleidt bij het sporten. Er word uitleg en instructie gegeven bij verschillende oefeningen. Ook stellen we doelen op en zorgen we dat deze doelen behaald worden. We adviseren, begeleiden en informeren beginnende en gevorderde sporters bij het gebruik van fitnessapparatuur, het uitvoeren van bewegingstrainingen en overige sporten waarvan les word gegeven bijv. boksen. We zijn er om jou vragen te beantwoorden die betrekking hebben op oefeningen, lichaamsbewegingen of een voeding/trainingsschema. 

Sterker in je leven en schoenen staan

Achter de stap om te gaan sporten zit vaak een diepere motivatie. Of het nu is om af te vallen, meer uithoudingsvermogen op te bouwen of meer spieren op te bouwen. Uiteindelijk draait het om jezelf te verbeteren. Dingen doen die je nog niet kan of je beter voelen en daarbij lekker in je vel zitten. Dit is het doel waar de trainers van FMM je graag mee willen helpen: Sterker in het leven en in je schoenen staan!

Sportschool voor het hele gezin

Sporten terwijl je kinderen ook aan het sporten zijn.

Geen oppas? geen probleem! Kinderen zijn in onze prive gym van harte welkom bij ons!