Groepslessen Ladies Only!

Je uithoudingsvermogen verbeteren? Meer kracht? Wil je weer lekker in je vel zitten? Zonder dat je bekeken word door de man in een gezellige sfeer met topdames?

 

De groepslessen zijn dan perfect voor jou.
Samen met andere enthousiaste vrouwen aan jouw doelen werken en elkaar motiveren.
Elke dag een andere uitdaging/training.
 
Verschillende bokscombinaties uitvoeren met elkaar in combinatie met andere kracht en conditie oefeningen (bijv BBB) zorgen ervoor dat jij je uithoudingsvermogen snel verbetert.

 

 
Je zult merken dat je beter in je vel gaat zitten!
Het maakt niet uit of je oud of jong bent, een uitstekende conditie hebt of niet, de trainingen zijn geschikt voor elk niveau.
 

 

Wil je liever eerst een keer een les proberen en ervaren welke passend bij jou is? Voor een lage introductie prijs kun je gewoon een keer meedoen; wel alvast een waarschuwing, je gaat het waarschijnlijk ontzettend leuk vinden!

 

Op aanvraag is het ook mogelijk om een bootcamp te boeken met een groep vrienden of collega’s, bijvoorbeeld om te werken aan teambuilding.

The Young Ones!

Bij FMM vinden wij het belangrijk dat er ook speciaal aandacht is voor kinderen en jongeren. Op een spelende wijze helpen wij hen te werken aan hun zelfvertrouwen en weerbaarheid. Tijdens 'The Young Ones' trainingen wordt hier aan gewerkt. Met bokstrainingen en circuit trainingen zorgen wij er samen voor dat de 'young ones' beter hun grenzen kunnen verleggen, in staat zijn om hulp te vragen maar ook om beter om te kunnen gaan met tegenslagen en voor zichzelf en of anderen durven op te komen. Als aanvulling hierop willen wij 'the young ones' graag kennis laten maken met mindfullness. Hierdoor leren ze om beter naar zichzelf te luisteren en zich er bewuster te worden van patronen. Zo leren wij ze om te reageren op een manier die goed is voor hen.

Bent u een school? Kinderdagverblijf? of Buitenschoolse opvang? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een clinic bij u op school of bij ons op locatie.